dilluns, 6 d’octubre del 2014

I AL MIGDIA...UNA ESTONA A LA BIBLIOTECA



En aquest espai els nens de l’escola  poden trobar tota mena d’obres adaptades a les seves edats ( contes, revistes, enciclopèdies, llibres de coneixement...) d’aquesta manera poden passar una estoneta agradable i tranquil·la al migdia,  adquirint entre d’altres, el gust per la lectura.

Els nens de primària sovint fan ús de la biblioteca per fer deures i estudiar pels exàmens, i perquè no, per delectar-se amb algun llibre de lectura.

També cal dir que la biblioteca està dotada amb dos ordinadors d’ús exclusiu per als nens de cicle superior( 5è. i 6è.), molt útils per a la recerca d’informació quan han de fer treballs.

I quan als més peques de l’escola, nens i nenes de P.4 i P.5, podríem dir que són molt fidels a la biblioteca. Tenen un espai habilitat per a ells, amb una taula baixeta i unes cadires petitones, perquè es trobin còmodes ja sigui per dibuixar o per mirar contes. 

La biblioteca els ofereix un espai on compartir amb els companys aventures mil, això sí, sempre respectant l’ambient tranquil i a la resta de companys.

Cal recordar, que ja hem començat amb el Servei de préstec de llibres i pel·lícules. Així doncs, els nens a partir de P.5, ja poden fer ús d’aquest servei tant a la franja del migdia, com els dimecres i divendres tarda. És molt important , tenir cura de tot el material de la biblioteca, i sobretot, respectar la data de retorn.

El període de préstec dels llibres és de 15 dies naturals,  i de 7 dies per les pel·lícules. El retorn del material es realitzarà o bé al migdia, o les tardes que la biblioteca estigui oberta. És important que els nens vagin adquirint cada vegada més autonomia i assumeixin responsabilitats, per això us recomanem que siguin ells mateixos els encarregats de fer el retorn d’aquests materials.  


Us volem recordar que dimecres i divendres tarda de 17h a 18.30h els nens i nenes poden visitar a la biblioteca a consultar llibres própis de l' escola i préstec de llibres i material audiovisual.