dilluns, 13 d’octubre del 2014

Avui Dilluns....




Estimats pares i mares,

Des de L’AMPA i l’empresa de menjador RB BON Profit ens volem sumar amb el moviment MEAT FREE MONDAYals nostres menús escolars (dilluns sense carn) amb l’objectiu de potenciar e impulsar actituds responsables per a un estil de vida saludable i sostenible.

Aquesta iniciativa “Meat Free Monday” tracta de potenciar als menús escolars el consum de proteïna vegetal reduint la proteïna animal i a la vegada impulsar actituds responsables cap a un estil de vida saludable, i tot això mitjançant  productes ecològics i de proximitat, tal i com ja es habitual als nostres menús. 

Meat Free Monday” es una campanya internacional fundada al 2003 que anima a totes les persones a no menjar carn els dilluns per així millorar la seva salut i la salut del planeta. Es tracta d’una iniciativa sense ànims lucratius de “El Lunes Campañas INC. amb l’associació Escuela Johns Hopkins Bloomberg de Salud Pública del Centro para un Futuro Habitableon el programa segueix les pautes de nutrició desenvolupades pel USDA (Departament d’Agricultura dels Estats Units). 

Aquesta iniciativa permet experimentar amb molts sabors i verdures i a la vegada descobrir que es poden crear emocionants dinars colorits sense sempre confiar en la carn.