dimarts, 27 de maig del 2014

Jornada gastronòmica d' Andalusia


El passat dia 20 de maig vam celebrar al menjador la jornada gastronòmica d 'Andalusia.
Va haver-hi molta participació per per part dels nens i les nenes de l' escola i tots ens vam posar ben "guarnits" per entrar a la " Caseta menjador Edumar" 
El menú va constar:
  1r. Plat: Gaspatxo (sopa freda feta amb una barreja de tomàquet, ceba, pebrot, cogombre, pa i  
       aigua, amanida amb sal, oli i vinagre.
  2n. Plat: "Flamenquines" (rotlles de pernil dolç amb formatge, arrebossats i fregits)
  I de Postres....... Ummmmmmmm!!!
                             "Pestiños" (Bunyols de mel i sucre) 

Tot boníssim!!

Volem agrair la col.laboració de totes les famílies que van invertir temps en aquesta jornada, buscant vestits i complements típics d' Andalusia.