... Ja anem per la desena!
Doncs sí. Aquest dia tant significatiu com és que el menú del menjador estigui planificat amb les receptes que els avis i àvies dels alumnes han presentat a la convocatòria que es fa per l’ocasió, ja comença a ser tradició.
Aquest any l’àpat que la cuina va preparar, desprèsde seleccionar entre els participants, ha estat el següent :
1º Macarrons a la Bolonyesa
àvia de Unai Carreño, I 3
2º Pollastre “Tacador”
besàvia Emma Mgnowan, I3
3º Pasta Filo
àvia Julieta 2nB
Els avis, àvies i besàvies van venir a l’escola per explicar-nos com es feien els plats i els alumnes es van mostrar molt interessats, a l’hora que degustaven el menjar.
En acabar de dinar els nens/es, van estar convidats a dinar tots els participants.
Moltes gràcies a totes les famílies que han col·laborat perquè aquesta iniciativa tant emotiva pugui continuar