dijous, 16 de juny del 2016

LES RECEPTES DELS AVIS


... Ja anem per la desena!

Doncs sí. Aquest dia tant significatiu com és que el menú del menjador estigui planificat amb les receptes que els avis i àvies dels alumnes han presentat a la convocatòria que es fa per l’ocasió, ja comença a ser tradició.

Aquest any l’àpat que la cuina va preparar, desprèsde seleccionar entre els participants, ha estat el següent :


1º Macarrons a la Bolonyesa

àvia de Unai Carreño, I 3

2º Pollastre “Tacador

besàvia Emma Mgnowan, I3

3º Pasta Filo

àvia Julieta  2nB


Els avis, àvies i besàvies van venir a l’escola per explicar-nos com es feien els plats i els alumnes es van mostrar molt interessats, a l’hora que degustaven el  menjar.

En acabar de dinar els nens/es, van estar convidats a dinar tots els participants.

Moltes gràcies a totes les famílies que han col·laborat perquè aquesta iniciativa tant emotiva pugui continuar