dilluns, 4 d’abril del 2016

Les Candela a l’escola Edumar

La Què són les "CANDELA"?

 


Les Candela són unes polseres de colors que elaboren els infants ingressats a la planta d'oncohematologia de l'Hospital Sant Joan de Déuper contribuir a la recerca  i investigació del càncer infantil.

El nom propi de les polseres té al darrere una història de solidaritat i amistat. La Candela és una nena afectada de leucèmia que impulsada per una voluntària, comença a fer polseres. Aquest entreteniment el traspassa a les seves amigues i altres infants ingressats, com ella, al mateix centre.

Fent difusió de les polseres van decidir recaptar fons per ajudar a la investigació de la seva malaltia. Aviat es van implicar familiars i amics, ampliant cada vegada més el cercle. La resposta a aquesta iniciativa ha estat tan solidària que ha portat a  què molts centres col·laborin en la seva producció.

La nostra escola a través de l’AMPA i amb el suport de la comunitat educativa decideix participar en aquesta causa solidària aportant la nostra contribució.

A l’espai del migdia monitores i nens/es, col·laborarem en la fabricació d’aquests braçalets, aportant “els  nostres granets de sorra”   en un projecte solidari com s’ha fet en altres ocasions.





Per més informació podeu consultar:

https://www.facebooc.com/pulserascandela

pulserascandelas@gmail.com

http://www.porlainvestigaciondelcancerinfantil.blogspot.com.es/